Форум

Восстановление гражданства

Puma

гость форума

гость форума

В свое время для получения венгерского гражданства обязательно надо было отказаться от советского. Потом был период, когда от советского гражданства отказываться не надо было, и те люди, которые оформлялись тогда, теперь имеют 2 как бы параллельных гражданства.Это очень облегчает ( и удешевляет :-) )жизнь, когда срочно надо съездить к родителям, например.Кто-нибудь знает, можно ли теперь получить российское гражданство (восстановиться), не отказываясь от венгерского?

Puma

гость

гость

Szia, Sándor! Kíváncsi vagyok, hol születtél és miért vagy annyira ellenséges az itteni oroszokkal szemben. Hogy én ki vagyok, az teljesen mellékes. Szerintem nem az a fontos, hogy milyen nemzetiségű az ember, hanem az, что он представляет собой. Нельзя быть максималистом и делить людей на плохих и хороших, исходя только из их места жительства. (Хотя, конечно, сердцу не прикажешь. :-) ) Sok sikert a magyar nyelvhez, van még csiszolnivalód. Puma.

Sandor

гость

гость

Koszonom szepen, kedves Kristi, a kivansagot!!! Te vagy mar a baratam. Nagyon orulok, hogy migismertem. Nagyon sok barataim van. Oroszok is, de ok Oroszorszagban laknak. Nem akarok sertegetni az embereket, csak irom es vedelmezem a velemenyemet. Ugy szeress Magyarorszagot, mint en.Sok szerencset!

Kristi

гость

гость

Szia Sándor, nem szeretnék senkivel sem összetűzni ezen a fórumon, veled sem. Kiváncsiságból kérdeztem rá a nyelvtudásra, mivel nagyon meglepett azok után, amiket itt írtál. Elvileg igaz, hogy mindenki elmondhatja nyiltan a véleményét és kedvtelésből beszélget ezen a fórumon, de valahogy a te véleményed mindig agresszív, mások ellen irányul, és sajnos sértegeted az embereket. Nem tudom meddig fogják ezt a többiek hagyni, és kitiltanak, talán nem kéne ennyire gyűlölködve és ellenségesen reagállni a hozzászólásaidban és akkor barátokat szerezhetnél. Örülök, hogy szereted a magyar nyelvet és tanulod, sok sikert hozzá.

Sandor

гость

гость

Kedves Kriszti! Nem tokeletes a magyar-nyelvtudasom, mert nem Magyarorszagon szulettem.A Magyar nyelvet tanulom magam. Iskolaban Magyar nyelvet nem tanultam es csaladom nelkul sok idot eltem. De en fogok tanulni. Megigerem! Remelem tetszik neked a hozzaszolasaimat. Benned bizom.

Kristi

гость

гость

Sokszor olvastam a hozzaszólásaidat ezen a forumon. Ezért csodálkozom, hogy nem tökéletes a magyar-nyelvtudásod.

Sandor

гость

гость

Szia! Te magyar vagy? Vagy orosz? Ez nagyon fontos. Engedje meg, hogy bemutatkozzam! Engem Sandornak hivnak.Mi a neved? Az Rita vagy Puma? Hogy hivnak? Ha Magyar vagy, akkor ne haragudjon. En nem szeretem oroszokot, akik Magyarorszagon laknak. Egyebkent en nem tudtam, hogy magyarok itt is vannak. >Sandor.

Puma

гость

гость

Te biztos nem, de van aki igen, ugyanis van családom. Amúgy nem a te véleményedre voltam kíváncsi, hanem a pontos információra.

Sandor

гость

гость

Думаю что нельзя. Но ты можешь просто вернуться в Россию. Наверняка в Венгрии никто не расстроится.

Ответить

Если вы хотите отвечать на форуме -Зарегистрируйтесь